Referencer

"Thomas er en særdeles dygtig coach og sparringspartner, uanset om det er på individ niveau, i bestyrelseslokalet eller i samspilsramte afdelinger".
Kent Petersen
Formand, Finansforbundet
"Vi vil blot sige 1000 tak for dit Motivation-Ejerskab-Arbejdsglæde projekt med Rustfri DK. Dit engagement og din positive tilgang til tingene er fantastisk. Du er nede på jorden, og rammer virkelig plet, også med de ting, som det måske gør lidt ”ondt” at snakke om. Det var ”spot on”. Deriblandt også afholdelse af vores mus-samtaler, hvor der blev talt om ting, vi aldrig havde talt om før.
Du er god til at spørge ind til og vende tingene lidt på hovedet – så vi selv kan se/finde den rette løsning. Så tak for hjælpen – og jeg kan hilse og fortælle, at arbejdsglæden igen er i topform".
Mette Reinholdt
HR-chef, Rustfri DK
"Thomas er en dygtig og energisk coach, der får det bedste frem i hver enkelt og forstår at få alle til at præstere bedre. Vi har nydt godt af Thomas' gode humør og kompetencer af flere omgange. Dette har betydet at vi på tegnestuen har fået mere energi og overskud".
John Veje
Skælskør Arkitekterne
"Ved årets medarbejderdag har vi haft glæde af Thomas' store arrangement og indsigt i hvordan vi kan kan blive bedre til at motivere os selv og vores kollegaer. Det har været en super god og inspirerende dag. Tak for det, Thomas".
Lars Printz
Tømrermester, Lars Printz
"Som selvstændig kan det være enormt svært at finde balance mellem arbejde og fritid. Jeg havde brug for at få sat system i mit liv, og "lære" at holde fri. Da jeg kendte til Thomas' ihærdighed fra enduro-banen og havde fulgt hans arbejde som coach fra sidelinjen, valgte jeg at henvende mig til ham.

Jeg blev bestemt ikke skuffet og Thomas formåede at hjælpe mig på bare én enkelt samtale. Jeg fik netop sat det system i arbejde og fritid jeg havde brug for - og det jeg egentlig troede var en af mine "delønsker", endte med at blive min 1. prioritet.

Thomas formår at få sine klienter til at kigge indad og svare på de svære spørgsmål, alt dette imens hans imødekommende væsen og hjælpende ord guider dem på vej. Dette resulterer i en løsning, der er præcis så ambitiøs, at den vil lykkes og give en følelse af succes. Thomas får mine varmeste anbefalinger".
Maria Nygaard
Adm. Direktør og Grundlægger, Uniride