Medarbejdere

Jesper Horstmann

Mentor

 

Jesper beskæftiger sig bl.a. med udsatte unge, og unge der enten har, eller har haft udfordringer med misbrug. Jesper har selv prøvet det på egen krop, og har set de mørkeste sider af misbrugsmiljøet.

Han brænder for at hjælpe folk og bruger sin egen fortid som drivkraft til at give andre i samme situation inspiration til at arbejde sig ud af dårlige mønstre og forebygge, at det ikke kommer til at ske igen for dem.

Jesper inspirerer og er et forbillede for andre.

 

Carina Byskov

Pædagog

 

Carina tager sig af de pædagogiske opgaver i form af støtte/kontakt-opgaver for kommunerne. Carina er uddannet pædagog og brænder for af få det bedste ud af de unges potentiale.

 

Pernille Krause

Samarbejdspartner

 

Pernille Krause flytter mennesker ud af comfort zonen og ind i deres udvikling.

Pernille coacher, holder workshops, events og foredrag om, hvordan man gennem bevidsthed og kærlige skub kan skabe et bedre liv og finde motivationen til at tage hensigtsmæssige valg for sig selv.

Hun hjælper virksomheder, kommuner og kasser med at have fokus på individets adfærd, udvikling og trivsel på arbejdspladsen og arbejder i hele landet.

Pernille er uddannet Bsc. i psykologi og erhvervsøkonomi fra Copenhagen Business School, Life & Business Coach fra Sofia Manning (sofiamanning.dk) samt er i gang med uddannelse som Gruppefacilitator hos Lykke Rix (lykkerix.dk).

Pernille er kendt for at være nærværende, indsigtsfuld og kreativ i sin tilgang til andre mennesker. Kvaliteter som sætter hende i stand til at nå et niveau i tillid og bevidsthed i relationerne som kun er få forundt. Det skaber forandring indefra.